Over ons

Alex

Alex is sinds zijn jeugd al bezig met de aquariumhobby hij heeft in mei 2019 de webshop overgenomen van Maarten. De laatste 5 jaar heeft Alex zich meer toegelegd op het scapen, kweken van garnalen, zeldzame mossen, varens en planten die onder water groeien (submers) of in een vochtige omgeving (emers). Planten die dus geschikt zijn voor aquaria, terraria, wabi kusa ….. Ook de Hamburgermatten filtertechniek heeft zijn interesse. Alex is actief op Facebook en moderator van de fb pagina van het Garnalen- en kreeften forum. Hij staat klaar om geïnteresseerden te helpen met zijn kennis, vaardigheden. Medehobbyisten voorzien van persoonlijk advies en wil met de webshop de aquarium hobby betaalbaar houden. Met speciale aandacht voor duurzaam werken en duurzame producten leveren, goede producten met een gunstige prijs-kwaliteit verhouding.
Maarten vond in Alex een geschikte opvolger met kennis en vaardigheden.

Stephan

Stephan is van huis uit een chemicus, hij is de drijvende kracht achter de ontwikkeling van nieuwe producten. Het doorgronden van de werking van een product en het zelf samenstellen is zijn ding. Hij speelt een niet onbelangrijke rol op de achtergrond.

Maarten

 Het idee komt oorspronkelijk van Maarten. Via de facebook groep: Aquarium hobby betaalbaar houden, was hij actief in het adviseren en bedenken van mogelijkheden om zijn aquaria/bakken in balans te brengen en te houden. De verschillende producten die hiervoor op de markt zijn waren behoorlijk prijzig en Maarten ontwikkelde zelf zijn plantenvoeding en Bio-CO₂ installatie. Hij werd door de enthousiaste reacties geïnspireerd om een eigen webshop te gaan maken. Niet lang na de start kreeg hij een persoonlijke tegenslag en ging hij op zoek naar iemand die paste bij zijn ideeën en het voort wilde zetten. Maarten vond in Alex een geschikte opvolger met kennis en vaardigheden.

 

Verzendkosten laag houden

Wij leveren de voedings- en bemestingsmiddelen in zipbags en een duidelijke beschrijving  erbij zodat we het als brievenbuspakket kunnen versturen.

Wij werken graag duurzaam, we versturen geen vloeibare vorm (oplossingen) want dit bestaat voor 99% uit water. Het meeste van ons verpakkingsmateriaal is vaak al eerder gebruikt.